DKK 231,25 Ekskl. kortgebyr

LILLEBÆLT CABARET

06.03.2016 kl. 12:30 Lillebæltshallerne, Middelfart
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 231,25 Ekskl. kortgebyr

Kom ud af vinteren med livsmod på lommen. Kom ind i Halfdan Rasmussens livsbekræftende univers af skæve, groteske, vemodige, rørende og meget meget morsomme vers. Kom med os på en livs rejse med den 'hele' dansker Halfdan. Kom til LILLEBÆLT CABARET og se cabareten 'LIVET ER EN MORGENGAVE' i Middelfart i Lillebæltshallerne.


LILLEBÆLT CABARET

LIVET ER EN MORGENGAVE - En Halfdan Rasmussen cabaret

Tag med på en rejse med Halfdan Rasmussens livsbekræftende vers om livets mangfoldighed. I et uddrag af tekster fra hans store produktion gennem et halvt århundrede ser vi et menneskeliv i alle dets facetter. Ingen har som Halfdan fanget tilværelsen i alle dens aspekter i sine vidfulde vers med overrumplende, finurlige rim fulde af skønhed, grimhed, smerte, glæde og først og sidst vitalitet.

Der er kendte og ukendte tekster og melodier, ligesom der vil være nye og overraskende fortolkninger af gammelkendte vers i denne rejsebeskrivelse. Rejseledere på turen er skuespillerne Jytte Kvinesdal og Steffen Rode, samt pianist og kapelmester Michael Salling, der også har flere nye melodier med i rejsekufferten.

Vi er der, når barnet fødes, når det undrende møder verden, når det skal i skole for at lære de svære tal og bogstaver. Vi sidder i klasseværelset og oplever den mobbede klassekammerat, de mærkelige lærere, både den modbydelige og den menneskelige. Vi er vidne til den første spæde forelskelse, pubertetens grovkornede interesse for det andet køn og ungdommens første forsigtige pardannelse.

Livets karrusel får efterhånden fart på, og vi kommer igennem familieliv med kone, børn og arbejde – og de trivialiteter som alle kender, og som man først ser, når de har slået sig ned for at blive. Vi undgår ikke bekymringen for det dyrebare helbred og alle de mirakelmagere, der med glæde – og for et honorar – vil hjælpe os med at holde bekymringen vedlige. Vi går ind i alderdommen, hvor drømmene blegner og minderne bliver det halve liv, men vi taber aldrig troen på, at livet er det vigtigste i livet.

Vil I med på rejsen, så ses vi. 

Januartilbud
Køb DIN entrebilet inkl. cabaret smørrebrød i januar til 345 kr. og spar penge. Normalpris 395 kr.

Cabaret smørrebrød med kaffe og lidt sødt
Du kan inden cabareten om søndagen nyde velsmagende cabaret smørrebrød med kaffe og lidt sødt. Entrebillet inkl. cabaret smørrebrød koster i alt 395 kr. Hvis I ønsker at sidde sammen under spisning, er det vigtigt, at I bestiller jeres billetter sammen. 

Program
12.30 Cabaret smørrebrød med kaffe og lidt sødt
13.45 Dørene til forestilling åbner
14.00 LILLEBÆLT CABARET 'LIVET ER EN MORGENGAVE'